cover-smal15-1

Collectief Particulier Opdrachtgeverschap

Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) komt als manier van ontwikkelen bij steeds meer gemeenten en particulieren in trek. Er wordt bijvoorbeeld een verkaveling aangeboden en verloot onder een groep particulieren die na het vormen van een CPO-vereniging samen hun woningen gaan ontwikkelen in samenwerking met een door hen te selecteren architect. De woningen worden volledig naar uw wensen ontworpen en tijdens het proces wordt uw budget bewaakt en gezocht naar het optimale resultaat.

“Particulier Opdrachtgeverschap is ons dagelijks werk, dat kan uiteraard ook Collectief”

Voor Van der Padt&Partners Architecten is het CPO geen onbekend terrein. Wij kunnen u van A tot Z begeleiden, van ontwerp tot oplevering.

Wenst u meer informatie over onze werkwijze of wilt u een presentatie voor uw CPO-vereniging dan kunt u contact met ons opnemen.

Een opdrachtgever 
aan het woord:

Van der Padt&Partners begeleid ons CPO-project erg goed. We zijn zeer te spreken over de vakkundige aanpak , bouwkundig inzicht en een correcte manier van communiceren. De redenen dat wij vorig jaar voor Van der Padt&Partners hebben gekozen is, het oog voor details / eigen landelijke identiteit in de vormgeving, grote ervaring en know how en de CPO begeleiding in de vorm van een bouwkundig ingenieur spraken ons erg aan. Aan deze verwachtingen worden ruimschoot voldaan. 

Bart van den Berg

Voorzitter CPO Wijngaarden II